Ny video fra Rising

26. oktober udgiver danske Rising sit fjerde album ‘Sword And Scythe’ via Indisciplinarian. Tidligere har bandet smidt videoen ‘Salted Earth’, og nu er Rising så ude med en ny single og video med ‘Hunger And Exile’. Videoen er produceret i et samarbejde mellem bandet og instruktør Kennie Ørsted Jensen.

Sanger Morten Grønnegaard siger om sangen:

“‘Hunger And Exile’ er en sang om globalisering og migration. Et magtfuldt og rigt byrige har forurenet sine omgivelser og udbyttet alle nabobyernes ressourcer og tvinger dermed menneskene, der bor udenfor byen til at søge tilflugt indenfor byens beskyttende mure. Her tolererer byens grådige indbyggere kun flygtningene som tjenere, men tiden ændrer slagets gang, imperier forgår på grund af deres egen uvidenhed og grådighed og dem, der engang var herrer, skal blive til trælle.”

‘Sword And Scythe’ består af ti sange og to instrumentalnumre produceret af Jacob Bredahl og bandet, mens albummets artwork endnu en gang er skabt af sanger Morten Grønnegaard.

RISING Live 2018
27.10.18 – København, Refshaleøen (release show)
02.11.18 – Aalborg, Aalborg Metal Festival
13.11.18 – Hamburg, Fundbureau m. Earth Ship (DE)
14.11.18 – Osnabrück, Bastard Club m. Earth Ship (DE)
15.11.18 – Köln, Sonic Ballroom m. Earth Ship (DE)
16.11.18 – Dresden, Loco m. Earth Ship (DE)
17.11.18 – Berlin, Cassiopeia m. Earth Ship m.fl. (DE)
24.11.18 – Næstved, Kongebryg m. Alkymist

Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars