Nye navne til Copenhell

prophetsofrage-press2016-1050x700

Siden tidernes morgen har rockfans skreget på Rage Against The Machine hver gang en dansk festival har spurgt sit publikum om hvilke bands de helst så på festivalen. Og nu bliver den drøm opfyldt af Copenhell… eller delvist opfyldt. For den københavnske metalfestival har netop offentliggjort at de har booket Prophets of Rage, der bl.a består af 3/4 af RATM foruden medlemmer fra Cypress Hill og Public Enemy. Gruppen spiller både egne numre og et bredt udvalg af tracks fra de forskellige bands bagkatalog.

Udover Prophets of Rage tilføjer Copenhell i dag også amerikanske Everytime I Die, hardrockerne Inglorious og det finske thrashband Lost Society.

Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars