Nyt album på vej fra Mr. Bungle?

MrBungle-Logo2020-1050x700

Mr. Bungle spillede for nyligt en lille håndfuld koncerter i henholdsvis Los Angeles, San Francisco og New York, og da det var første koncert i 20 år for det skøre ensemble omkring Mike Patton, var det lidt af en begivenhed. Til koncerterne spillede bandet deres debut-demo The Raging Wrath Of The Easter Bunny fra 1986.

Nu har bandet smidt en række billeder ud på twitter, hvor man bl.a.kan se en studieopstilling og på et andet billede sidder Dave Lombardo og sover i studiet. Lombardo stod trommestikkerne på den nyligt overståede tour.

Om det hele betyder at der er et nyt Mr. Bungle album på vej, kan vi kun gisne om, men hvis det er tilfældet, ville det være ret vildt.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars