Nyt nummer med The Sledge

Foto: Johan Lei Gellet
Foto: Johan Lei Gellet

De sidste 14 år huserede det københavnske band Hjortene med deres selvbestaltede skovhuggerrock, men i maj valgte Hjortene at lægge gevirene ned og gå i opløsning. Men det skulle vise sig at et nyt band byggede videre på asken efter Hjortene, for de tre medlemmer fortsætter sammen med en ny forsanger i et nyt band under navnet The Sledge.

The Sledge udkommer d. 15. juni med debutalbummet On The Verge Of Nothing på tyske Kozmik Artifactz, og lige nu er det muligt at lytte til nummeret “Yet Untitled” fra den plade her.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars