Nyt projekt fra Noah Rosanes

theballandthewall-565x377

Den alsidige danske musiker og producer Noah Rosanes har netop søsat sit nye soloprojekt, der bærer navnet The Ball and The Wall (TBATW). Projektet handler om, at Noah Rosanes under navnet TBATW på skift inviterer en række kunstnere ind som legekammerat i forbindelse med et enkelt nummer. Hvert nummer fungerer som en single – uden at der kommer et album ud af det.

Første udspil er lavet i samarbejde med Allan Mattsson (Raise Dead, Diefenbach) og er et fint melankolsk electropop-nummer. Videoen til nummeret – der kan ses herunder – er anderledes i forhold til hvad man ellers ser; 20 forskellige kunstnere og kreative sjæle er blevet udvalgt, og de har hver især haft mulighed for at fortolke et 10 sekunders musikklip på sin helt egen måde, hvorefter det hele er blevet sat sammen.

Udover nummeret med Allan Mattsson, er der en duet på dansk mellem Penny Police og Echo Me på trapperne, og albumaktuelle Boho Dancer har også meldt sig klar til at se, hvad der kan ske i sammenpillet mellem The Ball and The Wall.

Vi venter spændt.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.