På lørdag ser en ny dansk 1-dags festival lyset

efterklang-presse2009-fotorasmuswengkarlsen-565x350

Lørdag d. 8. november bliver den første Sono Festival afholdt på Viften i Rødovre. Det er planen at festivalen skal være et årligt tilbagevendende fænomen, og målet med festivalen er at præsentere den mere grænsesøgende og udfordrende rytmiske musik -bl.a. også gerne i form af nye konstellationer og eksperimenter.

På lørdag står svenske Wildbirds & Peacedrums og danske Ekko på scenen, men der er nok ikke nogen tvivl om at den helt store sensation er Slaraffenklang. Konstellationen er en sammensmeltning af de to bands Slaraffenland og Efterklang (billedet), og Slaraffenklang vil præsentere numre fra de to bands bagkatalog – men i ny form pga det 13 mand store orkester.

Billetter til Sono Festival kan bl.a. købes via www.viften.dk, og koster 100 kr + gebyr.

Læs mere om festivalen her: www.sonofestival.dk

Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar