Pete Doherty må ikke længere sidde på forsædet

thelibertines-presse-2005-565x3771 

Den 3. august kunne vi her på siden fortælle, at Pete Doherty (yderst til højre) og Carl Barat måske ville gå i studiet og indspille et nyt Libertines-album i 2010. Det kan man jo kalde godt nyt, men nu er der igen dårligt nyt fra Doherty-fronten – dårligt nyt, der dog ikke får nogen musikalske konsekvenser.

I går var Pete Doherty for rettet i Gloucester og blev ved den anledning forbudt at sidde på forsædet i et hvilket som helst køretøj. Grunden skulle angiveligt være, at han den 11. juni blev arresteret for besiddelse af stoffer og for at køre med en alkoholpåvirket person, som Pete Doherty ikke var villig til at opgive navnet på. Som konsekvens af sidstnævnte idømtes han en bøde på 7.000 kr. og altså retten til at skulle sidde på bagsædet. Hvad straffen for besiddelsen af stoffer bliver, vil blive afgjort i løbet af oktober.

Tags from the story
,
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar