Porcupine Tree kommer til Århus

Foto: Claus Michaelsen

Det britiske band Porcupine Tree har eksisteret siden 1987, og i den periode er deres popularitet stødt men sikkert vokset. Bandets seneste udspil, The Incident, udkom i 2009, og er det 10’ende studie-album. Gruppen består af Steven Wilson (No-Man, Blackfield og producer for bl.a. Opeth), Colin Edwin, Richard Barbieri (tidligere Japan) og Gavin Harrison (King Crimson).

Senest kunne bandet opleves på dette års Roskilde Festival, hvor Diskant.dks Thomas Steen Jensen kvitterede med karakteren 8/10, og sammenlignede koncerten med en anden Roskilde-aktual kunstner:

Det er muligt, at Gorillas kan stille med Clint Eastwood, men de skyder altså ikke nær så skarpt som drengene i Porcupine Tree.

Nu kommer bandet imidlertid atter til Danmark, når de d. 4. oktober spiller på Train i Århus.

Du kan læse mere om koncerten og få mere info om billetter her!

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar