Psyched Up Janis fejrer 30-års jubilæum i Vega

Foto: Søren Solkær
Foto: Søren Solkær

Jakob Jørgensen og Sune Rose Wagner stiftede i 1989 Psyched Up Janis i Sønderborg, og i år kan bandet dermed fejre 30-års jubilæum. Og selv om bandet ikke har været aktivt i alle årene, er der i den grad grund til at hylde et band der i 90’erne var med til at definere dansk rock.

I anledning af jubilæet spiller Jakob Jørgensen og Sune Rose Wagner et semi-akkustiskt set onsdag d. 6. november på Vega i København. Drengene er flankeret af guitarist og sangerinde Kajsa Vala og der vil også være artist talk med Carsten Holm, DJ’s samt billeder af Søren Solkær fra hans fotoreportage med bandet i Death Valley i sluthalvfemserne.

Billetter kan købes via Ticketmaster.

Tags from the story
,
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars