Refused, Lamb of God, Kvelertak, Clutch m.fl tilføjes Copenhell-programmet

Copenhell-PosterTopOktober2018-1050x700

Copenhell kunne for lidt over en måned siden afsløre at både Tool og Slipknot vil headline 10-års jubilaren af festivalen næste sommer, og som en førtidlig julegave smider festivalen lige en ekstra bunke navne på programmet.

De 16 nye navne tæller så forskellige bands som Amerikanske Lamb of God og Clutch, Guitar-legenden Slash, de svenske vikinger i Amon Amarth, det østrigske dødsmetalband Belphegor, britiske Orange Goblin og det amerikanske crossover-thrash-band Municipal Waste.

Men mest spændende er nok at festivalen atter har booket norske Kvelertak, der altid er garant for at intenst liveshow og så svenske Refused, der med deres fusions-hardcore-rock ligger i periferien af festivalens genre-palette.

Fra Danmark tilføjes Heilung og Konvent, og fra den samlede liste af offenliggjorte bands ser sådan ud:
SLASH FEATURING MYLES KENNEDY AND THE CONSPIRATORS,
CLUTCH
STONE TEMPLE PILOTS
LAMB OF GOD
AMON AMARTH
BELPHEGOR
HEILUNG
KONVENT
KVELERTAK
REFUSED
TERROR
MUNICIPAL WASTE
ORANGE GOBLIN
WHILE SHE SLEEPS
SKINDRED
THE FEVER 333

Tags from the story
,
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars