refused spiller hemmelig koncert – se video

Svenske Refused, der for nyligt offentliggjorde at de havde besluttet sig for at slå pjalterne sammen igen efter en pause på 14 år, og efterfølgende i en lind strøm har tilføjet koncerter til deres reunion tour, spillede i går en “hemmelig” koncert i deres oprindelsesby Umeå.

Svensk TV1 var på pletten, men fik ikke adgang til koncerten, og måtte pænt blive udenfor sammen med de mange andre skuffede fans, som ikke kunne komme ind på det lille spillested. Se reportagen om koncerten her!

Herunder kan du se en video inde fra selve spillestedet:

Refused spiller på sommerens Roskilde Festival.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars