Rob Zombie instruerer CSI: Miami

robzombie-2008-565x560

Rob Zombie albumdebuterede med bandet White Zombie helt tilbage i 1986. Det blev til yderligere fem albums med White Zombie inden Rob begyndte at udgive musik i eget navn i 1998. Musikken var dog ikke nok for Rob Zombie så han debuterede med sin første film som både instruktør og forfatter til horror-filmen House of 1.000 Corpses. Siden er det blevet til en række horrorfilm, bl.a. Halloween (2007) og Halloween II (2009), men nu har Rob Zombie taget skridtet ud af horrorgenren.

Zombie har nemlig instrueret et afsnit af den populære serie CSI: Miami, der har premiere den 1. marts. Produktionen af afsnittet begyndte den 13. januar i år.

Udover sin debut som krimiserieinstruktør, så har Rob Zombie også endnu et album på trapperne. Hellbilly Deluxe 2 udkommer den 2. februar.

Tags from the story
,
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar