Rosie Thomas på vej med nyt album


Når den amerikanske singer-songwriter Rosie Thomas udgiver albummet With Love den 14. februar, er det hendes sjette i alt – men første i fire år! Albummet vil indeholde en lang række gæster – med Sam Beam fra Iron & Wine som det måske mest prominente. Derudover vil en række medlemmer fra Sufjan Stevens band være med på optagelserne.

Netop Sufjan Stevens var med til at få Rosie Thomas ud til en lidt bredere kreds med albummet These Friends of Mine (2008). Et album, der også gæstedes af Damien Jurado.

Rosie Thomas har været væk i en periode pga. problemer med skjoldbruskkirtlen, men er altså nu tilbage og spiller sin første koncert i to år den 13. december i Seattle.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.