Roskilde Festival er klar med spilleplanen

Foto: Lars Just
Foto: Lars Just

Hvert år er det med lige dele spænding og gru når Roskilde Festival offentliggør spilleplanen, for spiller ens favoritbands mon på den rigtige scene eller er der nogen overlap blandt “skal se”-kunstnerne? I dag udløste festivalen så spændingen, da hele spilleplanen blev offentliggjort.

Samtidig med offentliggørelsen, smed festivalen også lige fire ekstra nye navne på plakaten. Det drejer sig om Nikolaj Nørlund, Seeed (DE),  EMA (USA), og den danske trap producer Faustix.

Du kan se den fulde spilleplan her!

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars