Roskilde Festival offentliggør nye navne til sommerens festival

Jada-Presse2020-1050x700

I 2020 røg størstedelen af alle musikfestivaler i svinget pga den der corona-virus, og selv om der stadig er lidt usikkerhed omkring hvordan den kommende sommers festivalsæson afvikles har det ikke holdt festivalerne tilbage ifht at offentliggøre navne. Og her har Roskilde Festival heller ikke holdt sig tilbage, for i dag kan de præsentere intet mindre end 29 nye navne på plakakten.

Jada får endnu en et skud på at åbne Orange Scene, og der krydses fingre for at det lykkes denne gang. Amerikanske sværvægtere som Faith No More, The Strokes, Haim, Deftones tilføjes også til programmet. Og af de lidt mindre navne kan amerikanske Phoebe Bridgers, norske Svalbard og danske Balstyrko fremhæves.

De nye navne der føjes til plakaten er:
THE STROKES (US)
FAITH NO MORE (US)
HAIM (US)
ANDERSON .PAAK & THE FREE NATIONALS (US)
BALSTYRKO (DK)
BICEP (UK)
BIG THIEF (US)
DABABY (US)
DEFTONES (US)
DOJA CAT (US)
FATOUMATA DIAWARA FEAT. ANGÉLIQUE KIDJO & YAEL NAÏM (INT)
JADA (DK)
MEGAN THEE STALLION (US)
RÜFÜS DU SOL (AU)
WHITNEY (US)
FONTAINES D.C. (UK)
IDLES (UK)
JIMMY EAT WORLD (US)
LOUS AND THE YAKUZA (CD)
PHOEBE BRIDGERS (US)
POPPY (US)
RAPSODY (US)
RITA INDIANA (DO)
ROYCE 5’9″ (US)
SLOWTHAI (UK)
SVALBARD (UK)
TEMP-ILLUSION (IR)
TESSA (DK)
TETO PRETO (BR)

Roskilde Festival finder sted fra d. 26/6-3/7 2021

Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars