Roskilde Festival offentliggør plakaten

Foto: Vegard S. Kristiansen
Foto: Vegard S. Kristiansen

Så er det igen den tid på året, hvor Roskilde Festival offentliggør den sidste store bunke kunstnere på programmet. Og i dag kan festivalen så tilføje hele 77 kunstnere og dermed afsløre den endelige plakat, hvor det også er muligt at se hvilke dage de 173 kunstnere spiller på.

Blandt de nye navne finder man The XX, The Avalanches, Slowdive, Nicolas Jaar, Anthrax, The Jesus and Mary Chain, Halsey, Royal Blood, Icona Pop og Future Islands.

 

RoskildeFestival-Poster2017

Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars