Se Damon Albarns fulde koncert fra Roskilde Festival på YouTube.

Foto: Claus Michaelsen
Foto: Claus Michaelsen

I fredags spillede Blur-frontmanden Damon Albarn en Arena-koncert på Roskilde Festival, som vores anmelder bedømte til en karakter på hele 9 ud af 10 med ordene:

Koncerten var glimrende skruet sammen. Med de mange besøg rundt i karrieren, ville Albarn vise diversiteten i sit musikalske virke, og fortalte undervejs anekdoter, om f.eks. første gang han spillede på selvsamme scene i 1991. Man savnede intet, for det vi fik var simpelthen perfekt. Den smukke Blur-sang ‘Out Of Time’ fra Think Tank (2003) sang Albarn alene bag sit klaver, og andre numre med et gospelkor. Hele gruppen af musikere optrådte som en samlet enhed. Albarn gav sine medmusikanter plads til at udfolde sig, og de skuffede ham ikke.

Koncerten, der blev livestreamet via festivalens hjemmeside, kan nu ses i fuld længde på YouTube. Så bedøm selv om vores anmelder havde ret, i sin henrykte vurdering af koncerten.

Written By

Spiller guitar og synger i The Brazierlights In The Window. Laver hip-hop i Bring Me The Good Things og spiller bass i White Emphasis. Booker hos Cupid Come Booking. Derudover laver jeg en gang imellem musikvideoer og andre film relaterede projekter.