Sleep indspiller nyt?

Sleep-Press2014-1050x700

Sleep er uden tvivl det ultimative stonerband, og med medlemmer som Matt Pike og Al Cisneros der også spiller i henholdsvis High on Fire og OM bliver det ikke meget større inden for genren.

Bandet har udover nummeret “The Clarity” fra 2014 ikke indspillet noget nyt materiale siden 90’erne, så et nyt album står garanteret højt på ønskelisten hos mangt en stoner-fan. Og nu tyder noget på at det ønske er en smule tættere på at blive opfyldt, for det lader til at Sleep er i studiet. På Sleeps officielle facebookside er der blevet postet et billede af en mixerpult med Matt og Als navne på et stykke tape. Om det betyder et nyt album står hen i det uvisse, men der lader altså til at der arbejdes på nyt materiale.

Se facebook-posten her!

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars