Spids Nøgenhat tilføjes Roskilde programmet

Foto: Magnus Cederlund
Foto: Magnus Cederlund

Da Spids Nøgenhat sidst spillede på Roskilde Festival i 2011, var det efter sigende intet mindre end en magisk koncert, der efterfølgende er udsendt som liveplade med titlen De sidste her på jorden. Men for os der gik slip af den nærmest legendariske optræden, er der nu mulighed for revanche, da festivalen netop har offentliggjort at syrehovederne spiller til dette års festival.

Spids Nøgenhat udgav sidste år deres andet album Kommer med fred, der efterfulgte bandets debut En mærkelig kop te, der udkom 12 år tidligere. Der er lagt i ovnen til en psykedelisk omgang sovs, når bandet går på scenen til sommerens festival, og alle der tidligere har oplevet Spids Nøgenhat live, ved at et overdådigt lysshow er inklusiv.

Udover Spids Nøgenhat er også Bottled in England, Helhorse vs. The Psyke Project og Slowolf tilføjet programmet.

Se alle offentliggjorte navne her!

Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars