The Decemberists udgiver ep

Selvom The Decemberists tidligere på året udgav deres sjette fuldlængde album, The King is Dead, samt iTunes Sessions som de indspillede live i studiet, så er de ikke færdige med at udgive musik her i 2011. Den 1. november udgiver de nemlig ep’en Long Live the King.

Udover albumudgivelser har frontmand Colin Meloy også haft tid til at få udgivet bogen Wildwood, der angiveligt er en del af en trilogi, som vil blive filmatiseret. Se en animation nederst i artiklen.

Ep’ens seks numre er alle akustiske og indspillet samtidig med The King is Dead. Udover fem egne numre, så er der også blevet plads til en coverversion af Grateful Dead’s ”Row Jimmy”.

Tracklisten til Long Live the King:

1. E. Watson
2. Foregone
3. Burying Davy
4. I 4 U & U 4 Me
5. Row Jimmy (Grateful Dead cover)
6. Sonnet

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar