Tool og Slipknot til Copenhell

Copenhell-PosterTopOktober2018-1050x700

Når Copenhell til næste sommer slår portene til undeverdenen op for 10. gang, opfylder de samtidig en hel del heavyfans våde drengedrømme, da de i dag kan offentliggøre at både Slipknot og Tool er headlinere på næste års festival. Samtidig tilføjes også gøgler-rockeren Rob Zombie til programmet.

Slipknot fejrer 20-års jubilæum, når de vender tilbage til Copenhell, og efter sigende skulle bandet gå i gang med at producere nyt materiale til bandets næste album, der er opfølgeren til The Gray Chapter der udkom tilabge i 2014.

Tool er ifølge Copenhell det band der er blevet efterspurgt mest af publikum gennem årene, og derfor er det lidt af en stor kanin festivalen nu hiver op af hatten. Ikke mindst fordi det er mere end 12 år siden bandet har spillet i Danmark.

Slipknot, Tool og Rob Zombie slutter sig til de tidligere offentliggjorte navne som Halestorm, Dimmu Borgir, Eluveitie, Demons & Wizards, Baest, Whitechapel, Alien Weaponry.

Copenhell-PosterOktober2018

Tags from the story
,
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars