Tool spiller nye numre live

Tool-Press2018-1050x700

Når Copenhell løber af stablen om 6 uger, er amerikanske Tool uden tvivl hovednavnet. Fans af bandet har skreget på en dansk koncert i årevis, så der bliver givetvis fyldt op foran scenen på Copenhell.

Noget andet fansene har ventet på er bandets næste album, der har ladet vente på sig. Sidste album 10,000 Days udkom i 2006, og siden har der floreret en konstant rygtestrøm omkring hvornår efterfølgeren skulle udkomme. Nu lader det imidlertid til at pladen udkommer i år, og Tool spillede for første gang to af de nye numre på Welcome to Rockville Festival i Jacksonville i Florida.

Der var tale om numrene “Descending” og “Invincible”, som kan betegnes som typiske Tool-numre med lang spilletid. Kan ikke vente til Copenhell med at høre numrene, kan man se fan-optagelser dem herunder:

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars