Valient Thorr rammer Beta

Foto: Claus Michaelsen
Foto: Claus Michaelsen

Valient Thorr har indstillet rumrakettens GPS til Øresundsvej 6, hvor de giver koncert torsdag d. 25. juli på spillestedet Beta. Bandet, der selv påstår at de kommer fra planeten Venus – andre mener at vide, at de er fra North Carolina – udgav sit debutalbum tilbage i 2005 og når de gæster Beta har de deres femte studiealbum med sig i baggagen. Den 17. juni udkommer nemlig albummet Our Own Masters, der formentligt består af endnu en omgang solid rock n roll.

Valient Thorr er kendte for sine liveshows, som de op til flere gange har givet prøvelser på i Danmark, senest på KB18 og Roskilde Festival. Så trænger man til at aften i selskab med svedigt hår og uklippet skæg, så er Beta en oplagt destinition d. 25. juli.

Billetter koster 150 kroner stykket og kan købes her.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.